Nyt omkring Hvalpene og deres Far og Mor.

Gabby 15 mdr.

Louis 15 mdr

Louis 15 måneder han er bare så sød og sjov, dejlige smukke Schnauzerbasse. ;O)

Smilla 1 år

Tak fra fødselsdagsbarnet. Vi har det godt og nyder vores dejlige hund. Hun er blevet rigtig god: meget lydig, går uden snor og er sjov. Det sociale omkring mennesker er fortsat ikke hendes spidskompetence, men der arbejdes på det. Vi sender dig ofte gode tanker over vores lille hund. Knus fra Smilla, Klavs og Vibeke

Her er beskeden:
Hej Britt!
Tak for gaverne til Anton fødselsdag - det blev han og vi rigtig glad og rørt over. "Slikket" er blevet tygget i, gravet ned og gravet op - det er god tidsfordriv. Den grønne gris har fået sig nogle løbeture i haven.
Anton trives i sin familie, og jubler lige meget, hver gang han ser os, om det så er 5 minutter siden vi er gået. Andre gør han lidt af, og er noget reserveret, det er ikke alle, som kan komme til ham.
Han blev trimmet i maj - vi skal være bedre til at pelse ham - undskyld AnneLise! Men han blev så flot, og tynd, så nu er der reguleret lidt på maden, og kommet lidt mere sul på ham. Han blev målt til 37 cm.
Som altid er vi ikke så gode til billederne, men jeg prøver at få det til at virke. Kan se, at han ligner brødrene rigtig meget.
God sommer fra Herning.

Anton og familie.
Hvalpenes Far Satchmo årets guldhund og klub champion. TILLYKKE med de flotte titler. <3